donderdag 21 november 2013

Ontdek alles over opvoeding en onderwijs!


  
Driestar educatief heeft dit jaar twee openingen achter de rug: de opening van de nieuwe uitbreiding en de opening van de studentenflat. Qua gebouwen staat Driestar educatief in de Spoorzone goed op de kaart. Het is goed dat nu ook de bewoners in beeld komen. Wat heb je als educatieve organisatie aan bewoners, waaronder de ouders, te bieden? In samenwerking met de gemeente heeft zij een ouderfestival opgezet.

Op zaterdag 30 november kunnen ouders kennis maken met vele interessante en praktische workshops waar tips worden gegeven over opvoeding en onderwijs. Enkele workshops wil ik eruit lichten.

1.   Hoogbegaafdheid, gegeven door een orthopedagoog

2.   Muzikale vorming, gegeven door een docent muziek met studenten

3.   Voorlezen is leuk, gegeven door een docent Nederlands

4.   Pesten, wat kun je als ouders doen? Gegeven door een orthopedagoog

Voor andere workshops wil ik wijzen op de website www.goudsouderfestival.nl

Het ouderfestival begint om  11.00 met een korte opening door wethouder Marion Suijker  en zal rond 15.00 uur  afgesloten worden.

Het zou mooi zijn als deze co-productie van Driestar Educatief en Gemeente Gouda bij het welslagen van dit festival een jaarlijks vervolg gaat krijgen.

P.S. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is er crèche. Voor kinderen vanaf 5 jaar organiseren ze leuke activiteiten. Voor de inwendige mens wordt gezorgd!

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten