woensdag 20 april 2011

Gratis Fairtrade Ontbijt op zaterdag 14 mei


Op zaterdag 14 mei organiseert Fairtrade Gemeente Gouda bij Restaurant Heinde & Ver een gratis Fairtrade Ontbijt voor inwoners en mensen werkzaam in de gemeente Gouda. Met deze actie willen ze deelnemers kennis laten maken met het brede fairtrade assortiment en de Fairtrade Gemeente campagne. De actie sluit aan bij de internationale dag voor eerlijke handel. Op 14 mei is het World Fair Trade Day. Op en rond die dag organiseren mensen over de hele wereld een Fairtrade Ontbijt. Zo laten ze zien dat het heel makkelijk is om iedere dag fairtrade producten te gebruiken, zoals aan de ontbijttafel.

Uitnodiging
U bent van harte uitgenodigd om bij dit Fairtrade Ontbijt aanwezig te zijn. Het Fairtrade Ontbijt vindt plaats op zaterdag 14 mei en duurt van 9.00u tot 11.00u bij Restaurant Heinde & Ver [Wijdstraat 13, Gouda]. Inlopen kan tot uiterlijk 9.30u, waarop het ontbijt officieel geopend wordt. Het ontbijt wordt niet zomaar gehouden bij Restaurant Heinde & Ver (http://www.heinde-ver.nl/), zij doen mee met de Fairtrade Gemeente campagne door een aantal fairtrade producten te serveren.

Opgeven voor het ontbijt kan via thirza.monster@gouda.nl. Aanmelding voor 25 april, met maximaal 4 personen per aanmelding met daarbij uw contactgegevens en graag doorgeven of u inwoner en/of werkzaam bent bij welk bedrijf of organisatie in Gouda. Meldt u zo snel mogelijk aan, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U krijg dan z.s.m. bericht van ons, of er nog plaats is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten